Cavatani Recruitment este o firma de staffing si recruiting care are ca scop plasarea candidatilor din domeniul IT in firme din Marea Britanie.

Pentru Candidati

Cavatani Recruitment va ofera sansa de a va gasi job-ul pe care il doriti, astfel dezvoltandu-va cariera existenta. Daca a lucra la o companie din Marea Britanie vi se pare un lucru potrivit, noi va putem ajuta in a face acest pas. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra. Astfel va vom inscribe in baza noastra de date si va vom trimite oferte care credem ca vi s-ar potrivi.

Prin inscrierea in baza noastra de date veti beneficia de urmatoarele servicii:
1. Veti avea acces la job-urile care le avem, prin intermediul companiilor din Marea Britanie cu care lucram
2. Veti avea acces la implicarea si experienta noastra in domeniul IT
3. Va vom anunta de fiecare data cand apar oportunitati care se potrivesc profilului dumneavoastra si a experientei profesionale pe care o detineti
4. Toate aceste servicii va sunt oferite gratuity

Pentru Firme

Cavatani Recruitment va ajuta in procesul de recrutare pentru pozitiile din domeniul IT disponibile in cadrul companiei dumneavostra. Va punem la dispozitie candidati din vasta noastra baza de date, care sunt dornici sa urmeze o cariera in domeniul IT in Marea Britanie. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.